Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще трябва да направите

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще трябва да направите
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще би трябвало да извършите къса финансова проверка и да видите ще ви стигнат ли парите до края на лятото. Не позволявайте на хорските приказки да ви вгорчат настроението. Вечерта ще ви предложи голям брой забавни неща, не се поддавайте на изкушението да се захванете с всичките.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)За вас денят не е толкоз неприятен. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, само че като цяло ще съумеете да постигнете своето.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Сутринта няма да се чувствате прекомерно удобно, изключително в случай че сте прекалили с удоволствията през съботния ден. Лесно ще ви нервират, тъй че сдържайте се, доколкото е по силите ви.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще се деянията като работните пчелички на Зодиака. Не се престаравайте, прекомерното натоварване може да се отрази зле на здравето ви. Вечерта е добре да се ограничите в яденето и да наблегнете на минералната вода.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес не е добре да се пренапрягате, макар че несъмнено ще го извършите. Добър ден да си купите електроуреди, електроника или пък да си промените жилището, само че никога не действайте преждевременно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще сте изключително обаятелни, тъй че можете да употребявате това, с цел да постигнете задачите си, естествено без да прекалявате. Използвайте дейната част на деня, с цел да свършите неотложните неща, тъй като вечерта въобще няма да ви е до това, толкоз ще ви се желае да се забавлявате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Този ден ще ви предложи голям брой тествания. На това от горната страна ще имате и много работа. Но пък няма да ви тежи и даже ще ви донесе задоволство, че сте съумели да постигнете задачата си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ден, в който ще сте много педантични и всички недоизпипани неща ще ви нервират. Използвайте днешните чувства, с цел да придадете идеален тип на това, което вършиме.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Има някои неизяснени връзки, които желаете или не ще би трябвало да разрешите през днешния ден. Не действайте пристрастно, тъй като вечерта ще се терзаете за това, което не сте създали, тъй като съзнанието ви е било замъглено.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)През първата половина на деня ще имате късмет да деянията своята досетливост и съобразителност, тъй че не го пропускайте, тъй като по-късно ще се появят спънки от най-различен темперамент.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР