Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интуицията Ви днес ще

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интуицията Ви днес ще
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 15 Май Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите Във Вторник

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интуицията Ви през днешния ден ще е интуитивна, по-важният въпрос е - по какъв начин се възползвате от нея. В последна сметка тя е инструмент за справяне с всекидневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо противоположното. Поне пробвайте да видите какъв ще е резултатът.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще имате потребност от независимост, ще имате потребност от гражданска война. Зад привидното Ви успокоение, сигурност и неизменност дреме един бунтовник. Разбира се, революции вдигате единствено в краен случай и когато са нарушили спокойствието Ви. Вие сте пацифисти по природа. Днес очаквайте провокации и изненади.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Бъдете съответни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще Ви е да не теоретизирате през множеството време, само че през днешния ден е ден за деяние, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Далечните места, непознатите неща, невероятните хора ще Ви подмамват да напуснете уютната си рачешка черупка. Може би ще е по-лесно да я понесете със себе си и да се превърнете в един от тези пътешественици, откриващи потънали кораби. И по този начин - не се размечтавайте прекомерно, през днешния ден е ден за проекти, учене и говорене.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Светът ще Ви мами, ще Ви провокира, ще Ви изпитва. Сложен ден, в случай че оставите нещата на произвола или в случай че сами се оставите в неговите обятия. Загърбете страстите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Кой е заслужен да бъде Ваш парньор, а почтени ли сте самите Вие да партнирате със себе си. Дали тревогата или подценяването не са затулен нарцисизъм и фикс идея за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в вярната категория.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Светът чака Вашия досег, Вашия ред, Вашия разбор. Имате да дадете нещо неповторимо, красиво и необикновено, тъй че просто го направете. За кого другояче са всички прелестни качества, в случай че не, с цел да бъдат споделени.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Животът е една луда конкуренция, придружена от риск и искра за лукс. Всеизвестно е, че ориста обича смелите, можете ли да се осмелите? Можете ли да станете огромен състезател?

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес е ден, в който би трябвало да се разграничите от другите. Хубаво е възприятието за общественост, само че е значимо да знаете и усещате личното си персонално пространство. И да се погрижите за всички, които допускате вътре, по този начин де - бъдете положителни домакини.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Хванете ли се да учите нещо през днешния ден, просто ще го изследвате от всички страни и ще извадите значимо и меродавно умозаключение. Контактите Ви с роднините няма да са супер топли и задушевни, само че пък всичко ще е тъкмо и ясно.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР