Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Гледате доста от високо

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Гледате доста от високо
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 3 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Гледате много от високо на всичко, което се случва, което не значи, че се надувате, даже в противен случай. Хубав миг да научите нещо ново и вълнуващо. Днес ще сте рисковано настроени и ще предизвиквате ориста. Имайте поради, че несъмнено ще Ви отговори.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се опитвайте да угодите на всички, доста добре знаете, че това е невероятно. По-важното е да намерите златната среда, където всички да се усещат на мястото. А Вие знаете по какъв начин да го извършите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте настроени по домашному, малко по-мързеливо ще се чувствате, а и времето не допуска дейна активност. Отнасяйте се по-сериозно към домашните си отговорности и не подценявайте желанията на околните си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Време за почивка, да разпуснете интензивно измежду природата. Изхвърлете напрежението и мрачните мисли и намерете насладата и усмивките, които сте изгубили някъде измежду безбройните задачки.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Най-добре ще Ви е вкъщи с чаша разхладително пиво в ръка. Не прекалявайте с питиетата... Хубаво е в това време да помислите и за другите към Вас. Можете най-малко да им предложите приятна компания.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Въпросите за парите и личната ви сигурност няма да ви излизат от мозъка. Не си губете деня с сходни размишления, а намерете метод да се забавлявате, обадете се на приятелите си, нали те са и за прелестно превозване на свободното време.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Имате предпочитание да ви признаят, да оценят качествата ви, да ви кажат, че сте доста положителни. Кой, в случай че не приятелите би могъл да го направи. Така че събирайте се с другари и се изявявайте обществено без да се притеснявате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес няма да се чувствате изключително удобно, тъй като за всичко би трябвало вие да помислите. Всички ще се измъкват тихомълком и ще зарязват отговорностите си на вас. Не се оставяйте да ви манипулират по този метод, действайте по-категорично, даже с цената на няколко разправии.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Няма да съумеете да избягате от едно изясняване на връзките. За благополучие естествената ви просветеност и вродената ви дипломатичност ще ви оказват помощ да оправите нещата без ненужно прахосване на нерви. Тези към вас са в действителност щастливци,щом сте там като възстановител на мира и хармонията.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Внимавайте доста какви начинания и по какъв начин проявявате. Ясно е, че желаете да извършите нещата съгласно личните си разбирания, само че от време на време е добре и да чуете другите. Има случаи, в които вашето репение не е най-хубавото и би трябвало да го признаете - най-малко пред себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР