Хореографката Маргарита Будинова, която от години бе свързана с двама

...
Хореографката Маргарита Будинова, която от години бе свързана с двама
Коментари Харесай

Помните Ли Бившата На Андрей И Графа Маргарита Буинова! Няма Да Повярвате Какво Се Случва С Нея Днес!

Хореографката Маргарита Будинова, която от години бе обвързвана с двама от най-популярните мъже у нас – Владимир Ампов-Графа и продуцента Андрей Арнаудов, още веднъж е щастлива в любовта – написа „ Уикенд “. Танцьорката, чието сърце бе разрушено и от двамата плейбои, най-сетне си откри подобаваща половинка, с която да върви по житейския си път.

За да не провокира още веднъж провал в връзките им обаче, Маргарита Будинова прецизно държала да не издава самоличността му обществено. Мълвата носи, че той е бившето гадже на фолк певицата Райна – танцьорът Светльо. Също както и Будинова той се занимава с танци, а това е и повода двамата да се познават от дълго време.

„ Тя се пази доста след всички тези години, в които беше под светлините на прожекторите, поради мъжете, с които имаше връзки. Затова в този момент не желае никой да я следи по петите и не издава какво се случва в персоналния й живот “ – настояват познати на балерината.

Самата Маргарита Будинова страхливо загатва, че всичко в живота й е повече от щастливо. Дори се заприказва, че е сгодена за обичания си мъж, само че напълно естествено двамата не желаят да дават никаква публичност за това в какъв стадий са от подготовката и реализирането на сватбата си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР