Хората в Нови Искър още си спомнят за кошмара, който

...
Хората в Нови Искър още си спомнят за кошмара, който
Коментари Харесай

Година по-късно в Нови Искър още витае мистерията около шесторното убийство

Хората в Нови Искър още си спомнят за кошмара, който претърпяха предходната Нова година. Тогава на 31-ви против 1-ви януари Росен Ангелов влезе в къщата на 44-годишната Кети Кюхова и невъзмутимо разстреля фамилията ѝ.

Едва на 2-ри януари бяха открити телата на 5 души, откакто техен непосредствен не могъл да се свърже с тях и потърсил полицията.

В къщата им в Нови Искър патрулите откриха убити 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му наследник Георги, доведената му 16-годишна щерка Нанси, нейния другар Боби, както и 72-годишната й баба по майчина линия – Еленка. Ден по-късно откриха тялото на Кети Кюхова в бунар.

Първоначалната версия за убийства и последвало самоубийство бе изрично отхвърлена. Оръжието, с което са осъществени убийствата, не бе намерено, като експертиза ще покаже дали то е единствено едно. Убиецът Росен Ангелов беше разгласен за национално търсене. След седмица беше открит мъртъв в изоставена къща край Луково с патрон в главата.

Полицията е безапелационна, че се е самоубил, само че незабавно започнаха спекулации, че Министерство на вътрешните работи прикрива седмо ликвидиране, защото Ангелов се е прострелял с револвер със заглушител, а съгласно някои специалисти това не било типично при самоубийствата.

Според проверяващите претекстът на Ангелов, който лиши живота на шест души, е ревнивост. Децата и бабата, даже и кучето са били убити, с цел да не остане жив очевидец на кървавата баня.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР