Хората в Англия вече няма да бъдат задължени от следващата

...
Хората в Англия вече няма да бъдат задължени от следващата
Коментари Харесай

Британският премиер Джонсън отменя Covid ограниченията от следващата седмица



Хората в Англия към този момент няма да бъдат задължени от идната седмица да носят защитни маски на всички места или да работят от у дома, разгласи в сряда английският министър председател Борис Джонсън, добавяйки, че учените считат, че вълната от коронавирусния вид Омикрон е достигнала своя връх в народен мащаб, съобщи Ройтерс.

Джонсън също по този начин сподели, че макар, че към този момент хората към момента ще би трябвало да се самоизолират, той не чака да се възобнови законодателството, обвързвано със самоизолирането, което би трябвало да изтече през март, като ще прегледа опцията за унищожаване на условието даже по-рано.

" Поради изключителната акция за слагане на бустерни Covid ваксини, дружно с метода, по който обществеността е реагирала на ограниченията по " План Б ", можем да се върнем към " План А " в Англия и да позволим на наредбите на " План Б " да изтекат от началото на четвъртък идната седмица “, Джонсън сподели пред английския Народното събрание.

Борис Джонсън означи, че ще завърши наложителното узаконяване за Covid-19, макар че компаниите ще могат да изберат да продължат да изискват зелените Covid пропуски, в случай че желаят това.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР