Хората рядко поглеждат в небето. Ако го правят не само

...
Хората рядко поглеждат в небето. Ако го правят не само
Коментари Харесай

Не кога ще дойдат НЛО на Земята, а кога ще си тръгнат

Хората рядко поглеждат в небето. Ако го вършат освен ще разграничават какво е спътник, кое е различен летателен уред, по кое време минава Международната галактическа станция, само че и ще могат да са сигурни когато попаднат на летящ обект, който не е разпознат от човечеството.

В това са уверени експерти и фенове, които имат необятни ползи в тази област, и то без да подценяват науката, обстоятелствата, отчетите на военни. Именно такива посетители в Световния ден на НЛО са в студиото на Радио София - Еленко Ангелов – терапевт, създател на книги и „ трабъл шутър “, и Боби Лазаров – публицист от бТВ и създател на голям брой материали за космоса и НЛО.

Актуален мотив има и от отчет на НАСА с разкази на 144 водачи.

„ Виждал съм съвсем всички типове НЛО. От дете съм захласнат от тази тематика. И съм доста сериозен към това, което виждам и чета “, посочи Еленко Ангелов.
Той пр5ипомни, че през миналата 2020 година по най-големите тв канали военни са обяснили, че балон не може да извърши сходни придвижвания, каквито технологиите са документирали.

„ Радвам се, че имах опция преди време във филм да изложим обстоятелствата, известни за НЛО, а всеки самичък да реши дали да има вяра в тяхното битие “, сподели Боби Лазаров. По думите му доказателствата са доста . Феноменът не е от средата или от началото на ХХ век. Свидетелствата са от хилядолетия.

Боби Лазаров напомни яркия български случай на „ дупката “ в с. Царичина от началото на 90-те години на ХХ век, при който откриватели са видели с очите си и НЛО. Но сходни фотоси и свидетелства в България има и от години преди този момент.

Еленко Ангелов се сети, че Паисий Хилендарски е описал обект („ пламнал, летящ щит “) , който се разделя по време на стълкновение, обикаля бойното поле и по-късно се съединява – нещо, което виждаме в днешните холивудски филми.

Разговорът за НЛО неизбежно е обвързван с теориите за извънземния разсъдък , а за подобен доказателствата са и в античните уреди, светилища, гробници и в археологическите артефакти.

Чуйте целия диалог на Ива Дойчинова с Еленко Ангелов и Боби Лазаров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР