Хората, родени под знака на Девата са мирни и справедливи.

...
Хората, родени под знака на Девата са мирни и справедливи.
Коментари Харесай

С какво можем да изкушим една Дева


Хората, родени под знака на Девата са мирни и обективни. Партньорството е от огромна значимост за тях и заради тази аргументи те не обичат да седят на маса сами. Общо взето при тях, храненето е доста значим и изпълнен със символика и отношение обред. Понякога са доста нерешителни по отношение на това какво им се яде, само че несъмнено са факири в поднасянето на храна, даже и в случай че е купена или поръчана. За тях десертите са неразривно свързани с всяко хранене. foodpanda, подбра обичаните десерти на представителите на зодия Дева.

Кекс - Ароматът на прекрасен какаов кекс влияе на всички сетива на Девите. Те могат да изядат цялостен кекс още с кафето сутринта, на за десерт на обед да изискат още един.

Шоколадово суфле - Този десерт, изключително поднесен с прекрасен сладолед и измежду най-често употребяваните от нежния пол. То е знак на съвършенство и въплъщение на тяхната сантиментална натура.

Палачинки с шоколад - Традиционните палачинки с шоколад, също са измежду фаворите, само че те ги предочитат с тройна доза – бял, кафяв и течен шоколад.

Печена тиква - Въпреки че, не са от най-големите почитатели на плодовете, печената тиква с мед и орехи може да изкуши девите, изключително мъжкия пол.

Плодова торта - Плодова торта, само че шоколадова е измежду любимците от тортите. Жилирани ягоди или праскови са отлично допълнение към шоколадовия блат и крем.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР