„Хората първо трябва да се информират защо е важно да

...
„Хората първо трябва да се информират защо е важно да
Коментари Харесай

Цветанов: Никой не знае, че от 2023 г. част от потребителите трябва да са на свободния пазар за електроенергия

„ Хората първо би трябвало да се осведомят за какво е значимо да има държавно управление, тъй като ние бихме се възползвали от Плана за възобновяване и резистентност да получим за тази година 4 милиарда лв. “. Това разяснява в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Цветан Цветанов, ръководител на „ Републиканци за България “.

„ Никой не коментира на хората, че всичко, което получаваме от него, е с правна обязаност. Тук към този момент идва въпросът дали сме в положение да получим този политически консенсус, с цел да приемем тези законодателни промени, които ще водят до ограничения, които политически ще бъдат употребявани в една идна акция “, сподели Цветанов.

По думите му нито един жител не знае, че от 2023 година една немалка част от потребителите би трябвало да бъдат на свободния пазар за електрическа енергия, а от 2025 година това би трябвало да стане наложително.

„ Никой не изяснява на жителите, че от месец септември 2022 година би трябвало да дадем проект за поетапното понижаване на въглищата, което е задача съвсем невъзможна “, изреди още Цветан Цветанов.

Според него решението на Кирил Петков да експулсира съветските дипломати е вярно, само че доста закъсняло като страна членка на Европейски Съюз.

„ Ние сме ахилесовата пета, казусът на Европейски Съюз и НАТО “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР