Хората от зодия Телец често са описвани като най-търпеливите и

...
Хората от зодия Телец често са описвани като най-търпеливите и
Коментари Харесай

5 жестоки истини за любовта към Телеца

Хората от зодия Телец постоянно са описвани като най-търпеливите и работливи, само че в същото време упорити и собственически от всички зодиакални знаци в астрологията.

Ако към този момент излизате или имате сериозна връзка с Телец — или в случай че вие самият сте подобен — тогава това, което ще напиша, може да ви се стори злокобно познато. Ето 5 жестоки истини за срещите, връзките и любовта с Телец, най-търпеливият и твърдоглав бик от всички зодии.

Истина №1 – Телецът обича да спори

Телецът няма да спре да спори, до момента в който не изложи своята позиция. Могат да спорят за всичко и за нищо. Предметът на разногласието може да бъде толкоз малоумен, че близките да цъкат с език. Но без значение от разногласието, Телецът постоянно желае да изложи мнението си и в действителност не го интересува дали е прав или не.

Послепис.: Всъщност Телците не се гордеят изключително с тази си линия, тъй като тя ги кара да се усещат отговорни, че са толкоз упорити.

Истина №2 – Телците са ревностни

Телецът постоянно си мисли: „ Ами в случай че половинката ми откри някой по-добър? “ Професионално завижда и на инцидентни минувачи, които в никакъв случай не е срещал и не познава! Опознаването на допустимо най-вече другари и приятелки на колегата оказва помощ на Телеца да се отърве от възприятието на владеене и ревнивост.

Истина №3 – Телците не избухват постоянно, само че когато го създадат, е неприятно

Да, Телците са търпеливи, само че в редките случаи, когато в действителност изгубят търпението си, те са като вихър, който няма да отслабне, до момента в който не разберете мнението им. И те несъмнено ще издигнат този въпрос в идващите полемики и разногласия, тъй като сте създали неточност, а те към този момент не са толкоз благи.

Истина №4 – Телците са доста самостоятелни

Телците избират да работят и да вършат нещата сами и съгласно личните си правила и графици. Вероятно има моменти, в които можете да сметнете техните обноски и жестове за сладки и сантиментални, само че постоянно съвършено подредения им график е скучен.

Тази линия също по този начин значи, че в случай че Телецът има проблем, той избира да го реши сам… без вашата помощ.

Истина №5 – Въпреки всичко изброено нагоре, Телците са доста правилни

Важен аспект във всяка връзка е вярата и доверието и в случай че Телецът реши да ви се довери, това значи, че несъмнено го заслужавате и той ще ви остане предан в дълготраен проект.

Но в случай че подкопаете доверието му? Ще имате шанс, в случай че Телецът в миналото още веднъж приказва с вас. В последна сметка той прости, само че в никакъв случай не не помни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР