Хората от официалната наука в САЩ твърдят, че са разбрали

...
Хората от официалната наука в САЩ твърдят, че са разбрали
Коментари Харесай

Учените разгадаха тайната на легендарното НЛО "Черният рицар"

Хората от формалната просвета в Съединени американски щати настояват, че са разбрали какво в действителност е именитото НЛО с името " Черният рицар ".

През 1998 година американската галактическа организация популяризира фотография, на която се вижда мистериозен мрачен обект в орбита, наподобяващ на голям нокът на животно. Световните уфолози незабавно го кръстиха " Черният рицар " и обявиха, че това е сателит на извънземна цивилизация. Оттогава фотосите с НЛО-то непрекъснато се въртят в мрежата, подхранвайки най-различни тайни теории.
Учените обаче взеха решение да слагат точка по този въпрос един път вечно, обяснявайки на обществото природата на това НЛО. Според формалното изказване на НАСА, става дума за изометрично избавително одеяло, изгубено от някой астронавт по време на излизане в открития космос. Вероятно, това е станало по време на задача STS-88 на американската совалка " Индевър " по построяването на Международната галактическа станция.

Уфолозите и конспиролозите, несъмнено, не бързат да имат вяра на учените. Според откривателите на НЛО, " Черният рицар ", в случай че се съди по многочислените фотоси и клипове, има много по-внушителни размери, в сравнение с термично було за отбрана от мраз на космонавтите. Освен това, на някои фрагменти НЛО-то мига и се движи по траектория, друга от орбитата на Земята. Също по този начин, загадъчното НЛО е интригувало и Тесла, а американският астронавт Лирой Гордон Купър е докладвал за него на НАСА още през 1965 година, когато в открития космос към момента никой не е бил излизал.

Фактите, противоречащи на обяснението на учените от НАСА, са още доста.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР