Хората от Карнобат и квартал Рудник скърбят за жертвите на

...
Хората от Карнобат и квартал Рудник скърбят за жертвите на
Коментари Харесай

След касапницата на АМ „Тракия“ с три трупа: стана ясно имет...

Хората от Карнобат и квартал " Рудник " скърбят за жертвите на тежката злополука на Автомагистрала „ Тракия “.

Инцидентът стана на 356 км, малко преди входа на Бургас в четвъртък вечер. Хюндай изхвърча от пътя и се прекатурна в равнищата. Миниванът се трансформира в ковчег за трима, а двама са в сериозно положение в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, а различен – с по-леки пострадвания. Шестимата мъже са служащи в строителна компания и се прибирали от работа в ямболското село Безмер, където полагали асфалт. Зад кормилото на злощастния автомобил е бил Димитър Съсков, осведоми Флагман.бг.



49-годишният мъж работел във компанията повече от 15 години, той не бил единствено водач, само че и механически началник. Отговарял за всичко – от контрола върху служащите до поддръжката на машините и логистиката. Бил е дясната ръка на шефа си, прочут като Румен Хамъра.

Съсков родом е от Карнобат, само че от години живеел в Свети Влас. Въпреки това постоянно посещавал родния си град поради роднините и околните си другари.

„ Преди към 25 години Митко напусна Карнобат и отпътува за Испания. Тогава се разведе и с жена си. Няколко години по-късно се върна и се реалокира в Свети Влас. Откакто се върна, работи при Румен Хамъра.

От няколко години има и другарка от Разград, с която живееха на фамилни начала. Беше доста влюбен и благополучен, толкоз е тъпо. Митко беше необикновен човек. Въпреки че излезе от Карнобат от дълго време, той носеше този град в сърцето си. Идваше постоянно тук, с цел да види близки и родственици. Целият град скърбим за него, нека е на по-добро място “, сподели непосредствен другар на умрелия.

Бургаският квартал Рудник също е в печал. Населеното място даде две жертви – двама млади мъже на 32 и 38 години. Те били извънредно работливи и се грижели за фамилиите си.

По информация на изданието няма усъвършенстване в положението на тежко потърпевшите. „ За страдание мъртвите не можем да ги върнем, само че нека най-малко лекарите съумеят да спасят останалите “, споделиха сътрудниците им от компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР