Хората очакват резултати от управляващите, търпението няма да е толкова

...
Хората очакват резултати от управляващите, търпението няма да е толкова
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Ще заведем дело срещу Бойко Рашков за клевета

Хората чакат резултати от ръководещите, търпението няма да е толкоз дълго. Истината е, че част от тези министри са били в двата служебни кабинети, хората желаят да виждат бързи решения. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

" Предизборното нарастване на пенсиите в действителност се оказа понижение. С тази инфлация и сметките през декември - мисля, че е непоносимо към нашите майки и татковци. Излъгаха ги ", разяснява Захариева.

Партия ГЕРБ ще заведе дело против вътрешния министър Бойко Рашков за клюка, добави Захариева и добави: " Рашков задмина Цветан Цветанов, в никакъв случай не съм одобрявала този метод ".

Рашков ще потвърждава тези изказвания в съда, където му е мястото, сподели още Захариева.

По думите й в никакъв случай не е имало толкоз малко посланици за последните 20 години, като става въпрос за хора с огромен дипломатически опит.
" Без спокойна и професионална дипломатическа работа и с най-опитен министър външната политика няма да се развива. Трябва да се разчита на тези хора ", съобщи Екатерина Захариева.

Посланиците не са политически назначения, единственото изключение е Румяна Бъчварова, сподели още тя.

КСНС 2 години не беше призован, в нарушаване на закона, нямаше коронавирус, няма инфлация, ценовата рецесия в енергетиката, регистрира Захариева. Тя подлага на критика, че сегашният съвещателен съвет е призован по тематиката Република Северна Македония.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР