Хората очакват да бъде възстановена социалната справедливост. Най-важното е да

...
Хората очакват да бъде възстановена социалната справедливост. Най-важното е да
Коментари Харесай

Гьоков влезе в МТСП, обеща социална справедливост


Хората чакат да бъде възобновена обществената правдивост. Най-важното е да намерим навременни и съответни решения, които ще им обезпечат нужната грижа и поддръжка от страна на страната през зимните месеци. С тези думи министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков се обърна към ръководителите на организациите към МТСП и шефовете на дирекции в министерството при приемането на поста от служебния министър Гълъб Донев.

Сред целите в работата си през първите три месеца министър Гьоков уточни гарантирането на заслужено увеличение на пенсиите при идното приемане на Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2022 година и подготовката на нов транспарантен механизъм за установяване на минималната работна заплата, който да е уравновесен и допустим за обществените сътрудници.

Ще положа всички старания нито един човек в потребност да не остане без нужната поддръжка от страната в идващите месеци, даде обещание Георги Гьоков.

Гълъб Донев съобщи от своя страна, че си потегля от министерството с задоволство от свършеното и със успокоение, че Гьоков наследява добре смазана машина и екип, който работи съвършено. Той акцентира, че през седемте месеца на ръководството на служебния кабинет Министерството на труда и обществената политика се е справило чудесно с провокациите за оказване на нужната поддръжка за жителите и работодателите.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР