Хората обичат да надзъртат в бъдещето. Понякога нещата се сбъдват

...
Хората обичат да надзъртат в бъдещето. Понякога нещата се сбъдват
Коментари Харесай

Какво бъдеще разкриват линиите на китките ви

Хората обичат да надзъртат в бъдещето. Понякога нещата се сбъдват с безспорна акуратност. Друг път пък се разминават значително от упованията ни. Но има някои индикатори, които могат да ни подскажат елементи от нашето бъдеще. Важно е да бъдем в крайник с времето и да се развиваме във възходяща посока. Промените, които ни чакат, е добре да знаем по какъв начин да ги посрещнем, с цел да нямаме компликации по-късно.

Ако се вгледате в линиите на китката на ръката си, можете да разберете малко повече за това, което ви чака в бъдеще.

Погледнете вашата китка от вътрешната й страна. Там ще забележите няколко линии. Сега е време да се запознаете какво ни споделят те.

Първа линия на китката

Това е линията на здравето. Тя е доста значима и дава скъпа информация за живота ни. Когато линията е права и непрекъсната, това е страховит знак. Той демонстрира, че вашият живот ще бъде дълъг и ще се радвате на чудесно здраве.

Когато линията ви е по-слаба и се прекъсва тук-там, това е симптом, че е нужна смяна на живота ви. Трябва да извършите нещо за себе си, с цел да се чувствате по-здрави и по-енергични. Да премахнете негативизма, който ви е обзел и да се заредите с положителна сила.

Когато първата ви линия се прекъсва повече от веднъж и стига до основата на вашата длан, това е предходник на компликации и проблеми с плодовитостта и при двата пола.

Втора линия на китката

Втората линия на китката е линията на триумфа. Тя наподобява на първата, тъй като има сходна форма като дълбочина и величина. Това е линията, знак на материалния триумф в живота. Тя демонстрира дали ще сме богати и в каква степен. Когато тази линия е надълбоко изразена и права, вие ще се радвате на финансово благоденствие

Ако линията се прекъсва и е по-слабо изразена, само че пък другите линии са разнообразни от нея, това е знак, че когато сте млади, можете сами да преодолеете компликациите и да постигнете сполучливо бъдеще и кариера.

Когато втората линия е прекратена и разграничена, това е индикатор за финансов спад. Трябва да се потрудите повече, с цел да възстановите вашите финансови средства.
 Какво може да разберете за един мъж единствено по ръцете му? Какво може да разберете за един мъж единствено по ръцете му?
Казват, че ръцете издават доста неща за един мъж. Нека забележим какво може да разберем за един мъж единствено по ръцете му:  1. Ръкостиска...

Трета линия на китката

Третата линия на китката демонстрира въздействието Тя въплъщава вашето обществено благополучие. Има хора, на които тази линия липсва. Но в случай че я имате и тя е права и друга от другите, това е поръчител за постигането на триумфи през целия ви живот. Очаква ви популярност, издигане в обществото, високи позиции в работата. Не е изключено да живеете до дълбоки старини.

Четвърта линия на китката

Четвъртата линия е линията на силата. Тя отсъства при много хора, само че в случай че я имате, тя е с сходна характерност като третата линия. Символизира дълголетието

Когато тя се вижда ясно, това е симптом, че ще имате мощно обществено наличие и ще създадете крепко и многолюдно семейство.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР