Хората не искат декларации, искат действия. Напоследък чувам доста критични

...
Хората не искат декларации, искат действия. Напоследък чувам доста критични
Коментари Харесай

От Това Зависи Бъдещето На Правителството! Волен Сидеров Лично Разкри Каква Е Ситуацията Между Патриотите И Герб В Момента!

„ Хората не желаят заявления, желаят дейности. Напоследък слушам много сериозни бележки, че нещата се движат постепенно, че не се вършат задоволително неща за народа “, изясни Сидеров. Според него макар напредъка, който имаме като страна, политиците не би трябвало да се успокояват и да потъват в една Нирвана.

„ Да си в огромна партия в прегръдка и да не се задушиш е много огромно начинание “, изясни той.

Депутатът разяснява и връзките си с вицепремиера Валери Симеонов.

„ Аз не атакувам пръв, само че умея да се пазя. Аз не се разправям с някой, а експортирам уроци. Който си вземе поука, получава добра записка, който не – слаба “, безапелационен бе Сидеров. По думите му не може да се лежи на лаври, тъй като Оперативна програма не са във властта, с цел да затварят заведения, а партията му си има идеология.

„ Атака има идеология, Атака е концепция, с която аз съм се появил и съм привлякъл вниманието на доста българи. Аз съм този, който непрестанно удря камбанката да се замислим “, изясни политикът.

Той прегледа властта като една въртележка. „ Трябва всеки ден да си поставяш въпроса защо съм тук “, уточни водачът на Атака.

Политикът разяснява и оставките на министрите Нанков, Радев и Московски. Той изясни, че няма нищо трагично в това деяние. " Борисов е капитанът на тима, той взема решение ", съобщи Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР