Хората на диета ще ме намразят, но просто няма как

...
Хората на диета ще ме намразят, но просто няма как
Коментари Харесай

Десерт за милиони - магически сладки барчета

Хората на диета ще ме намразят, само че просто няма по какъв начин да не споделя тази рецепта.
У дома сладкото е на респект (тренировките също - би трябвало да сме във форма, въпреки всичко!) и когато изборът в комерсиалната мрежа е стеснен, а кулинарната креативност е изчерпана, търсенето на забавни предписания се придвижва в интернет пространството. Споделям с вас тази чудесна рецепта за домакински десерт - вкусни сладки барчета (bars), които може да приготвите вкъщи и да зарадвате околните си, а и да поглезите себе си. За жал хората, които не обичат кокос няма да харесат тази рецепта и мога да скърбя, че ще пропуснат чудесния десерт. Ето я и самата рецепта: 
Продукти:
1 масло
1 1/2 чаши брашно
1 кутия подсладено кондензирано мляко
1 пакет полусладък шоколадов чипс
1 чаша подсладен подсладен кокос
1 чаша нарязани орехи
Приготвяне:
Разтопете масло в тава. Поръсете брашно отмерено върху разтопено масло. Капнете кондензирано мляко върху сместа. Поръсете шоколад и чипс върху тях. Поръсете кокос от горната страна. Поръсете с ядки. Печете на 350 за 15 до 20 минути, до момента в който леко покафенеят. Докато са още топли, натиснете леко надолу.
Надявам се да съм съумял да подсладя деня ви с това предложение за домакински десерт. Ще чакаме вашите отзиви и мнения за това дали ви е харесало. 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР