Хората, които са опитват да отслабнат, често се ограничават от

...
Хората, които са опитват да отслабнат, често се ограничават от
Коментари Харесай

Здравословните храни, от които НЯМА да отслабнете

Хората, които са пробват да отслабнат, постоянно се лимитират от сладко или пък от други изкушения. Истината е, че измежду потребните храни също има такива, които е по-добре да не консумирате, в случай че решите да отслабнете. Причините за тях са доста и ще ги посочим за всяка една от тях в идващите редове.

Мюсли
Храните, които ви карат да се чувствате изтощени
Оказва се, че храната може да бъде освен източник на сила, само че и причина за появяването на възприятие за отмалялост. Диетолози назоваха храните...

Много хора си мислят, че като хапват мюсли, ще отслабнат. В една порция обаче от тези, които имат късчета плодове и други типове добавки, се съдържат сред 200 и 300 калории, 12-13 грама чисти захари, 15 грама мазнини и 40 грама въглехидрати. Сами можете да си извършите извода, че мюслито, колкото и да ни се коства здравословно и положително за диета, не е най-хубавият избор.

Безалкохолни коктейли

Махате алкохола и си мислите, че това задоволително. Да, правилно е, че той прибавя в допълнение непотребни калории, само че в този тип коктейли също ги има. Те се съдържат в плодовете, захарните сиропи и разнообразни оцветители, които се прибавят за по-атрактивен тип.

Смутита

Да, в случай че си ги вършиме у дома и можете да контролирате количеството калории, които слагате. Обаче в случай че си взимате подготвени смутита, там няма по какъв начин да знаете какви плодове са поставили и какво тъкмо има. Не знаете и дали не са добавени разнообразни подсладители и други добавки, с цел да наподобява още по-атрактивно. Всичко това прибавя спомагателни и непотребни калории.
Тези храни НИКОГА не се ядат на гладно
В забързания метод на живот, който водим, пропускането на закуската е постоянно срещан табиет. Обикновено на гладно консумираме кафе и безал...

Овесени мъфини

На пръв взор наподобява чудесна концепция да си извършите мъфини от овесено брашно или някое друго, което е опция на бялото и не прибавя толкоз калории. Истината е, че в сходни подготвени мъфини се прибавят растителни мазнини, които са нездравословни за здравето ни. Затова, в случай че сте решили да хапвате сходно нещо, то си го правете вкъщи.

Зеленчуков чипс

Не всичко зеленчуково е потребно. Не позволявайте на разнообразни маркетингови реклами да ви излъгват. Много храни, които са назовавани като такива, не са. Това важи с цялостна мощ за тези, които са авансово приготвени в комерсиалната мрежа. За предпочитане е да хапвате пресни зеленчуци, които не са минали през обработка и в допълнение овкусяване.

Вода от алое вера
Ето по какъв начин можем да отслабваме, до момента в който спим
Съществуват способи да се отслабва по време на сън. Според специалисти това е изцяло действително, защото организмът продължава да изразходва...

Водата от алое вера или такава с добавена се популяризира всеобщо, както и кокосовата вода. Тя се показва като извънредно потребна за отслабването и с нея можете да имате положителни резултати. Бутилираната сходна вода обаче има спомагателни овкусители и подсладители. Това ви прибавя спомагателни калории, които полепват по фигурата ни. Най-добре е да си добавяте сами алое вера в питейната си вода, с цел да сте изцяло сигурни, че е чиста алое, а не добавена с разнообразни други субстанции.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР