Хората да гласуват за промени, за да има стабилен кабинет

...
Хората да гласуват за промени, за да има стабилен кабинет
Коментари Харесай

Тошко Йорданов каза при какви условия ИТН ще направи кабинет

" Хората да гласоподават за промени, с цел да има постоянен кабинет на смяната. Надявам се да излезем от този цикъл на избори, само че с цел да се случи това - хората би трябвало да излязат и да гласоподават ". Това съобщи Тошко Йорданов от Политическа партия " ИТН ".

" Ние сме премислили всеки вероятен вид, разновидността на предишния парламент надали е вероятен. Не мисля, че ГЕРБ ще имат същия резултат.

Ако хората желаят държавно управление на трите нови партии, би трябвало да излязат да гласоподават, с цел да се съберат задоволително гласове за устойчиво болшинство.

Да минат изборите и в случай че ние сме в състояние да представим кабинет, ще го създадем.

Ако хората гласоподават всеобщо и повече от предходните избори, съотношението няма да е същото. Ако не гласоподават - допустимо е да се стигне до нови избори. Това ще стане, в случай че изборите не са наредили каритте по този начин, че да има устойчиво упранвление ", безапелационен е Тошко Йорданов.

Той отхвърли да разкрие какви са проектите на Има Такъв Народ преди изборите. Но бе безапелационен, че не може да има държавно управление непременно, което няма да е устойчиво и ще зависи от партиите на статуквото. 

" Не може единствено и единствено да има държавно управление. Ако има, то би трябвало да свърши някаква съответна работа, а не просто да го има ", сподели Йорданов.

" Тази мантра, че ще бъдем патерица на ГЕРБ, е цялостна нелепост. Абсурдна е сходна коалиция ", добави той.

Йорданов загатна и какъв ще е министър председателят, в случай че Има Такъв Народ създадат кабинет. " Министър-председателят по-скоро ще е специалист ", сподели той.

Той добави, че това би могъл да бъде всеки, стига да дава отговор на избрани условия - положително обучение, притежаване на езици - " това е най-общо, с цел да не наподобява на предходния министър председател. Ще бъде човек, който ще е диаметралност на Бойко Борисов ", сподели Йорданов.

" Антоанета Стефанова е една от нас ", добави той.

Предварителни диалози не вършим. Както написа в Еклесиаст - има време за всичко.

Не съм споделил, че ще вършим коалиция. Не мога да направя предположгения отсега нататък, както всички вършат. Ние като кажем нещо, че ще вършим, го вършим.

Не желаеме празен чек от гласоподавателя. На гласоподавателя ясно сме споделили кои са хората при рас, програмата ни е доста детайлно написана.

Не сме гаджета със служебните министри, та да се харесваме. Казал съм единствено, че се оправят. След 11 юли ще се взема решение.

Министерство на вътрешните работи това, което прави е да стопира купените гласове, което постоянно е трябвало да се прави.

Подходът би трябвало да е удобен. Едно държавно управление би трябвало да стои толкоз, едвам свърши работа. Една година имаше митинги против кабинета на Бойко Борисов, а той се беше запънал като магаре. Това не е добре.

Всеки може да е малоумен колкото желае, сподели за Корнелия Нинова, която е споделила да не стане нещо заивто в целофан.

Нас ни интересува какво мистлят хората, а не политиците. Когато се сътвори ГЕАРБ, Съюз на демократичните сили Национална движение „Симеон Втори" какъв опит са имали

Корнелия Нинова обича да приказва ефектни неистини. Кметът на Блъггоевтград в никакъв случай не е бил член на ГЕРБ. А това, че е подсилен от Изправи се мутри вън си е тяхно решение.

Чувал съм всевъзможни неща, те идват от тези, които ще изчегъртаме от властта. Движение за права и свободи имаха предпочитание да поддържат възможен наш кабинет след предходните избори. Но ние не го направихме.

Спомням си гостуването на Доган при сценаристите и разяснява финансирането на партиите. В оня миг страната беше друга. Ние тогава бяхме в ролята си на публицисти, беше ни хубаво, че сме измъкнали сходно самопризнание. В изявление на Слави пред Калина Андролова споделя 2009 г- 12 август. имитация отпреди 12 година - няма никакво отношение към настоящето положение. Нито смме имали партия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР