Хората често се препъват в истината, но после се изправят

...
Хората често се препъват в истината, но после се изправят
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Само единни можем да свалим ГЕРБ от власт

" Хората постоянно се препъват в истината, само че след това се изправят и не престават, като че ли нищо не се е случило! " Тази мисъл не е моя, а на оживелият в доста турбуленции Чърчил.

Това разяснява във " Facebook " Арман Бабикян.

Безспорно неговите са несъизмерими с нашите тук, само че имат нещо общо. Ние сме във война за страната си. Мирна, съвсем безкръвна, само че директно засягаща свободата ни. Тя визира и справедливостта и хляба и бъдещето. Никой не е щастлив, че по време на война се убива, само че се постанова, инак ще бъдеш " погубен ", премазан, завършен.

Властта у нас е единна, тъй като благосъстоянието е единствената идеология на мафията! Другата страна в борбата сме ние. Трябва да сме наясно, дали ще сервираме разликите си на мафията, с цел да бъдем поробени още веднъж?!

Или ще намерим сили да преодолеем себе си и да бъдем единни, с цел да се оправим в името на всички. Докато българските царства са " обсъждали " чия корона е по- лъскава и кой е същински правоприемник на величието, то войната свършила...после пристигнали едни 500 години!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР