Хорърът Убийствен пъзел 8 оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

...
Хорърът Убийствен пъзел 8 оглави бокс-офис класацията на Северна Америка
Коментари Харесай

„Субурбикон“ на Джордж Клуни е големият провал на седмицата

Хорърът " Убийствен пъзел 8 " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с доходи от 16,3 милиона щатски $ през уикенда преди Хелоуин, заяви Асошиейтед прес.

Приходите са по-ниски от упованията, което демонстрира, че поредицата към този момент не подхожда толкоз на феновете. Кинокритиците също не утвърдиха кино лентата.

Големият неуспех на седмицата обаче е филмът " Субурбикон " на Джордж Клуни по сюжет на братя Коен, който зае едвам деветото място. Той събра единствено 2,8 милиона $ доходи и стана един от най-зле представилите се филми с необятно разпространяване на " Парамаунт пикчърс ".

" Очевидно сме разочаровани от резултатите, само че не считаме, че те са показателни за качеството и посланието на този автентичен филм ", сподели Кайл Дейвис от " Парамаунт ".

Световната премиера на " Субурбикон " беше на кинофестивала във Венеция. Филмът е сниман като фюжън сред класическите комедии на братя Коен за навлизане в дома и по-остра ирония на расизма в предградие от 1959 година Кинокритиците обаче не одобриха добре концепцията.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е " Буу 2! Хелоуинът на Мадеа " с доходи от 10 милиона $. Трети е " Геобуря " с 5,7 милиона $, следван от " Честита гибел " с 5,1 милиона $ и " Блейд Рънър 2049 " с 4 милиона $. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР