Хора, санкционирани по Магнитски, са оказали силно въздействие върху кадровия

...
Хора, санкционирани по Магнитски, са оказали силно въздействие върху кадровия
Коментари Харесай

Рашков: Хора, санкционирани по Магнитски, са оказали силно въздействие върху кадровия персонал на ДАНС и МВР

Хора, глобени по Магнитски, са оказали мощно влияние върху кадровия личен състав на ДАНС и Министерство на вътрешните работи. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков в изявление за „ Алтернативата “.

„ Въздействието на партията, управлявала 10 години, има съществено въздействие. (…) Делян Пеевски преди години имаше огромено предпочитание да оглави ДАНС. Дори я посети. Факт е, че той не се отхвърли от желанията и ползите си към тази работа, заради което оказваше и такова въздействие “, уточни той.

Неслучайно Илко Желязков беше глобен по акта, добави Рашков.

„ На мен ми е тъжно за мъже, които са в такива съществени структури и когато излязат от тях, се държат като дребни деца. Мъжът би трябвало да бъде мъж. Не може да стартират да излизат в отпуски. Това оказва въздействие върху репутацията на самите учреждания “, добави вътрешният министър.

„ Цацаров им съдействаше за това. На Цацаров не му беше прелестно, че законът би трябвало да се съблюдава в използването на СРС, забравяйки, че по този метод се лимитират човешки права “.

„ С огромна убеденост мога да каже, че въз основата на анонимни сигнали може да стартира подслушване. Механизмът е същият, по който са били подслушвани протестиращи “, добави Рашков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР