Хора от столичния квартал Редута са в протестна готовност, защото

...
Хора от столичния квартал Редута са в протестна готовност, защото
Коментари Харесай

Паркинг вместо градинка в столичния квартал Редута?

Хора от столичния квартал " Редута са в протестна подготвеност, тъй като има планове за създаване на паркинг в една от зелените площи пред домовете им, предава Нова тв.

Част от живущите са недоволни, че не са известени по надлежния ред за построяването на новия паркинг и това е довело до пропускане на периода, в който те могат да апелират.

" Притесненията ни са, че зелената повърхност е тук от 30 години и децата ни играят на това място. Изведнъж разбираме, че то ще бъде превърнато в паркинг ", споделя Асен Николов, гражданин на квартала.

Той прибавя, че никой не е уведомил жителите на региона. По този метод те се усещат излъгани и желаят да защитят мястото за игра на децата си.

" Ние няма да допуснем машините до зелената повърхност. Ще стоим тук и няма да разгадаем работата им. Няма да отстъпим ", споделят други поданици на " Редута ".

Кметът на регион " Слатина " Георги Илиев разяснява, че търси решение на казуса.

" Смятам, че може да се реализира нещо по този проблем. Столична община би могла да се съгласи да разпореди на изпълнителните на обекта да понижат размера му, за тази зелена повърхност да се резервира ", сподели Илиев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР