Хора от обкръжението на крал Чарлз Трети са силно притеснени

...
Хора от обкръжението на крал Чарлз Трети са силно притеснени
Коментари Харесай

Съкрушителен удар по Камила! Принц Хари крои пъклен план

Хора от обкръжението на крал Чарлз Трети са мощно обезпокоени от идната книга на принц Хари заради опасения, че в нея ще има неприятни мнения за Камила, написа " Daily Mirror ".

Принц Хари написа записки, които би трябвало да бъдат оповестени по-късно тази година и ще бъдат " роман от първа ръка за моя живот, който е прецизен и изцяло достоверен ", осведоми той.

Въпреки това, някогашният водещ на " Good Morning Britain " Пиърс Морган, твърди, че околните на 73-годишния Чарлз " са безусловно уплашени " от издаването на книгата.

" Едно от доверените лица на Чарлз ми сподели преди няколко месеца, че в двореца доста се опасяват от книгата, опасявайки се, че тя бъде цялостна с нови отровни изказвания и те ще са ориентирани най-вече към брачната половинка му Камила, като някакво възмездие за ролята й в разпадането на брака на родителите на Хари. Този диалог, несъмнено, беше преди кралицата да почине и когато Чарлз беше просто принц на Уелс ", сподели Пиърс пред " New York Times ", предава life.dir.bg.

Журналистът, който беше много гръмък в рецензиите си към принц Хари и Меган Маркъл, добави, че след гибелта на кралицата предходната седмица излизането на книгата в този момент ще бъде " опустошително " за крал Чарлз.

Той добави: " Но в този момент той е крал, а Камила е негова кралица консорт и всяка сходна офанзива, идваща от личния наследник на новия монарх, ще бъде супер неприятна ".

37-годишният херцог на Съсекс разкри за разрива си с татко си в изявлението си с Опра Уинфри предходната година, където сподели, че се усеща " в действителност отчаян " от баща си: " Той знае какво е болката. Разбира се, че постоянно ще го обичам, само че се случиха неща, които нараняват, и един от целите ми е да се опитам да се оправя с тях ".

Баща и наследник се събраха измежду изявлението първо за погребението на принц Филип, а след това и за юбилея на кралицата.

Чарлз сподели хубаво отношение към Хари и Меган в първата си кралска тирада след гибелта на кралицата. Той сподели, че желае да " изрази любовта си към Хари и Меган, защото те не престават да градят живота си в чужбина ".

След това Хари върна услугата, като загатна татко си, в прощалните думи към баба си, починалата кралица. В изказване, споделено на уеб страницата на двойката " Archewell ", Хари написа: " Сега отдаваме респект на татко ми в новата му роля на крал Чарлз III ".

Междувременно Пиърс прикани Хари да " скъса доходоносния си контракт " с " Penguin Random House " и " анулира книгата ", с цел да може хората да повярват, че той в действителност желае да се отнесе добре с татко си.

" Ако не схваща за какво, би трябвало да ревизира " чест " в речника и да открие, че това значи да покажеш " абсолютно почитание ", " да цениш и имаш положително отношение " и " страхопочитание ", счита още Пиърс. 

Други източници обаче настояват, че Хари е " упорствал " записките му да бъдат оповестени през ноември.

Говорейки за " Dan Wootton Tonight на GB News ", кралският специалист Том Бауър съобщи: " Тази вечер ми споделиха, че Хари упорства книгата му да бъде оповестена през ноември - това е изумително. Очевидно издателите не са доста сигурни, само че Хари счита, че в случай че не я разгласяват, нарушават контракта ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР