Hollyoaks потвърди двойно излизане на сапунената програма Channel 4 в

...
Hollyoaks потвърди двойно излизане на сапунената програма Channel 4 в
Коментари Харесай

Феновете на Hollyoaks са опустошени, тъй като сапунената програма на Channel 4 излъчва двойно излизане с трето `sealed`

Hollyoaks удостовери двойно излизане на сапунената стратегия Channel 4 в последния епизод, като трето евентуално е на път.

Последният епизод, пуснат в уеб страницата за стрийминг на Channel 4 в сряда вечерта, който би трябвало да бъде излъчен по E4 в четвъртък, видя по какъв начин двама обичани герои напущат селото. Само седмица след огромното си завръщане след съвсем пет години неявяване, Майра Маккуин още веднъж си потегли.

Легендата за сапунени сериали избяга от селото след драма със фамилията й, включваща отсъстващата щерка Джаки Маккуин. Заедно с нея си потегли Голди Маккуин, със сина си Принс, който сподели, че би трябвало да отиде тогава и там.

Сюжетът за напускането на Голди беше плануван актрисата Челси Хийли да излезе в отпуск по майчинство, тъй че почитателите не чакат да се върне за известно време - само че се надяват, когато тя се върне, Мира също може да се върне. Актрисата от Мира Никол Барбър-Лейн сподели в никакъв случай не казвай в никакъв случай във връзка с друго завръщане в последно време, като актуалният й престо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР