Холивудският ас беше засечен от папараци зад волана на чисто

...
Холивудският ас беше засечен от папараци зад волана на чисто
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон заживяха заедно

Холивудският ас беше засечен от папараци зад кормилото на чисто ново Порше на стойност 300 хиляди $ на покупки покрай дома си. 60-годишният артист очевидно се усещаше комфортно зад кормилото, а може би тренира за новия филм за Формула 1, който ще продуцира дружно с водача Люис Хамилтън.

По-интересната вест обаче е, че носителят на Оскар и 34-годишната му другарка Инес де Рамон, към този момент живеят под един покрив. Според осведомени Брад Пит има желание да продаде обширното си имение, в което отгледа децата си с Анджелина Джоли и да купи „ нещо по-малко “ в региона на Лос Анджелис. Явно артистът не желае да се връща към спомените си от съжителството с някогашната си.

„ Живеят дружно напълно неотдавна. Инес още не се е отказала изцяло от личното си жилище, само че нощува там едвам по един път седмично “ – твърди приятелка на дизайнерката.

Брад Пит и Инес де Рамон към момента не са дебютирали дружно като двойка на аления килим, само че излязоха дружно на Международния кино фестивал в Санта Барбара, където Пит удостои приятеля си Брадли Купър с премията за извънреден реализатор на годината.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР