Холивудският актьор се появи в близост до езерото Комо, за

...
Холивудският актьор се появи в близост до езерото Комо, за
Коментари Харесай

Джордж Клуни с подкрепа към италианците след тежките наводнения около езерото Комо

Холивудският артист се появи наоколо до езерото Комо, с цел да поддържа локалните поданици, защото регионът бе обиден от тежки наводнения по-рано тази седмица, написа „ Пари мач “.

Във вторник проливните дъждове провокираха и свлачища към езерото Комо, където Джордж Клуни наред с други звезди има парцел. Според " Дейли мейл " този случай е предизвикал обилни материални вреди, засягайки доста къщи (включително и тази на актьора) и причинявайки евакуацията на 60 души. За благополучие, няма жертви.

В изявление за италианската телевизия, Клуни разяснява на италиански, извинявайки се за неприятното си наречие:„ По-лошо е, в сравнение с си мислите. Ситуацията е сериозна в Чернобио, само че тук, в Лалио, е още по-сериозна. Смята се, че ремонтите ще възлязат на стойност милиони долари. (...) Този град постоянно е бил тук и ще се възвърне по-силен. Това е един устойчив град “.

В обществените мрежи няколко търговци и локални поданици разгласиха фотоси дружно с Джордж Клуни, обяснявайки, че неговото наличие и поддръжка стоплят сърцата на италианците. „ Той ни оказва помощ с каквото може “, споделя един от тях. „ В този сложен миг, изключително за приятелите и съгражданите, които бяха мощно наранени от свлачищата, е прелестно да почувстваме солидарността на толкоз доста хора, в това число и Джордж! “, разяснява различен. / БГНЕС

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР