Холивудската звезда Том Ханкс няма нищо общо с“ версия на

...
Холивудската звезда Том Ханкс няма нищо общо с“ версия на
Коментари Харесай

Том Ханкс казва, че видеоклипът за стоматологичен план използва „AI версия на мен“ без разрешение

Холивудската звезда Том Ханкс няма „ нищо общо с “ версия на себе си с изкуствен интелект, която популяризира „ някакъв стоматологичен проект “, сподели той в Instagram в неделя.

Наред с предизвестието си Ханкс показа фотография на явно сходство на изкуствен интелект, изобразяващо по-младото му аз, макар че не е ясно дали това идва от рекламата на стоматологичния проект.

" ВНИМАВАЙ!! " написа артистът, притежател на Оскар, в доказания си акаунт в Instagram. „ Има видео, което популяризира някакъв зъболекарски проект с моя AI версия. Нямам нищо общо с това. ”

НЮ ЙОРК, НЮ ЙОРК - 27 ЮЛИ: Джон Оливър се причислява към Гилдията на писателите на Източна Америка (WGA), с цел да върви по опашката дневно 87 по време на " протест на създатели на комедии " отвън NBC Rockefeller Center на 27 юли 2023 година в Ню Йорк град. Членовете на SAG-AFTRA и WGA (Гилдията на писателите на Америка) напуснаха първата си взаимна стачка против студиата от 1960 година насам. Стачката затвори множеството холивудски продукции с писатели през третия месец от стачката им против Холивуд ателиета. (Снимка от Alexi Rosenfeld/Getty Images) НЮ ЙОРК, НЮ ЙОРК – 27 ЮЛИ: Джон Оливър се причислява към Гилдията на сценаристите на Източна Америка (WGA), с цел да върви по опашката дневно 87 по време на „ протест на писатели на комедии “ отвън NBC Rockefeller Center на 27 юли 2023 година в Ню Йорк. Членовете на SAG-AFTRA и WGA (Гилдията на писателите на Америка) напуснаха първата си взаимна стачка против студиата от 1960 година насам. Стачката затвори множеството холивудски продукции с писатели през третия месец от стачката им против Холивуд ателиета. (Снимка от Алекси Розенфелд/Гети изображения) Алекси Розенфелд/Гети изображения

CNN не можа без значение да ревизира наличието на рекламата за стоматологичен проект, която Ханкс цитира, и се свърза с представители на Ханкс за коментар.

Използването на AI за основаване на виртуални артисти се трансформира в една от най-горещите тематики в Холивуд в последно време, защото това беше един от проблемите, водещи до продължаващата стачка на актьорите.

AI разрешава доста по-лесно и по-евтино потребление на CGI за генериране на осъществявания от артисти, които не са там. SAG-AFTRA, профсъюзът на актьорите, твърди, че студиата желаят да употребяват технологията, с цел да отстранен актьорските работни места посредством сканиране и основаване на цифрови сходства, които да се употребяват вечно без заслужено заплащане.

Самият Ханкс по-рано беше приказвал за вероятните последствия от потреблението на AI в актьорската промишленост, като сподели пред „ The Adam Buxton Podcast “ през май, че филмовите сътрудници разискват писането на контракти, с цел да защитят приликите на актьорите като интелектуална благосъстоятелност.

 Том Ханкс е една от най-големите звезди на Холивуд. class= Том Ханкс е една от най-големите звезди на Холивуд. Стефан Кардинале/Корбис/Гети изображения

Ханкс също предложи в същия подкаст, че технологията може да му разреши да продължи да се появява в нови филми, откакто почине.

„ Вече всеки може да пресъздаде себе си на каквато и да е възраст посредством изкуствен интелект или надълбоко подправена технология... Може на следващия ден да бъда блъснат от рейс и това е, само че моите осъществявания могат да продължат и продължат и продължат “, добави той.

Въпреки че Ханкс призна, че неговата версия с изкуствен интелект няма да може да създаде същите осъществявания като него в този момент, той се чудеше дали публиката в действителност ще има нещо срещу.

„ Без подозрение хората ще могат да кажат, само че въпросът е дали ще им пука? “ той сподели. „ Има някои хора, които няма да ги е грижа, които няма да създадат това разграничаване. “

Задачата за основаване на AI Ханкс ще бъде улеснена, защото неговият облик и придвижвания са записани за потребление във кино лентата от 2004 година „ Полярният експрес “, сподели той.

„ Това постоянно се е задържало “, сподели Ханкс. „ Първият път, когато направихме филм, който имаше голямо количество наши лични данни, заключени в компютър – безусловно това, което изглеждахме – беше филм, наименуван „ Полярен експрес “. “

„ Видяхме това да идва, видяхме, че ще има тази дарба, с цел да вземем нули и единици в компютъра и да го превърнем в лице и воин. Сега това е повишено единствено един милиард пъти от този момент и го виждаме на всички места.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР