Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам е поискал хонорар в размер

...
Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам е поискал хонорар в размер
Коментари Харесай

1 милион долара за участие на Жан-Клод Ван Дам в БГ филм

Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам е изискал хонорар в размер на 1 милион $, с цел да се включи в фотосите към новия български филм " Екшън “. Актьорът, който е фамозен с функциите си във високоадреналинови заглавия, е получил предложение да изиграе ролята на самозабравила се звезда от предишното. Според сюжета, дело на Тео Чепилов, персонажът получава покана да снима в България, където занапред стартира да се разнищва цяла поредност от парадокси.

До Жан-Клод Ван Дам съумява да стигне операторът на продукцията – Борислав Пенчев, който от години живее и работи във Ванкувър, Канада. Той дава сюжета за " Екшън “ на сътрудниците на звездата от " Уличен войник “, само че откакто с останалите от екипа научават размера на възнаграждението, което чака Ван Дам, тази алтернатива отпада от дневния ред, написа " Монитор ".

Самият филм " Екшън “ получава финансиране от Националния кино център, като бюджетът му е близо четири пъти по-малък от хонорара, който е декларирал Жан-Клод Ван Дам, а точно – 375 хиляди лева В последна сметка обликът на опиянения от отминалото си великолепие артист отива при американеца Джонас Толкингтън, който живее в България от към този момент 19 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР