Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд

...
Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд
Коментари Харесай

Джони Деп обжалва загубено дело в Лондон

Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд в Лондон, с цел да се опита да анулира решението, че е нападнал някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, демонстрират правосъдни документи в сряда, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
„ Карибският корсар ” а против издателите на вестник " Сън " поради публикация от 2018 година, която го назова " бияч на съпруги ". 57-годишният артист бе наказан предишния месец да заплати на News Group Newspapers 628 000 английски лири (840 000 щатски долара) като правосъдни разходи от борбата във Върховния съд по-рано тази година.
 Джони Деп против Амбър Хърд в съда - от замеряне с бутилка до влачене за косата Джони Деп против Амбър Хърд в съда - от замеряне с бутилка до влачене за косата
Последен ден за чувания и финални изказвания в процеса сред Джони Деп и Амбър Хърд - по-конкретно поради обява на английския т...
Съдията Андрю Никол, който гледаше случая, му отхвърли съображение за обжалване, само че съобщи, че може да се обърне непосредствено към Апелативния съд за анулация на решението и има период до 7 декември да го направи.
Заявлението на Деп е записано на обществено наличен уеб страница с висящи каузи за обжалване. Не бяха посочени точните учредения за обжалване или по кое време ще бъде взето решение. Актьорът предприе дейности против NGN и създателя на публикацията във в. „ Сън ” за изказванието, че и модел по време на бурните им връзки.
Той настоятелно отхвърли обвиняванията, само че арбитър Никол постанови, че 12 от 14-те претенции за домашно принуждение, на които се базира таблоидът, въпреки всичко са се случили и той принудил Хърд да се опасява за живота си.
Случаят разкри безредния метод на живот на Деп и борбите с алкохолна взаимозависимост и наркомания в елементи. След решението през ноември той сподели, че е бил помолен да се отдръпна от ролята си във " Фантастични животни ", основан на книгата на създателя на Хари Потър Дж. Роулинг. Адвокатът му назова решението на Върховния съд " толкоз извратено, колкото и объркващо " и че би било " неуместно " той да не се опита да го анулира.
 Джони Деп наелектризира Берлинале (ВИДЕО И СНИМКИ) Джони Деп наелектризира Берлинале (ВИДЕО И СНИМКИ)
Продуцент и изпълняващ основната роля във кино лентата „ Минамата ”, показан отвън конкурсната стратегия, Джони Деп бе огромната аме...
Деп също съди Хърд в Съединените щати за публикация във „ Вашингтон пост ” от 2018 година, в която тя твърди, че е жертва на домашно принуждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР