Холивудската звезда Арми Хамър отново си навлече гнева на цялата

...
Холивудската звезда Арми Хамър отново си навлече гнева на цялата
Коментари Харесай

Срамота! Холивудска звезда разкри извратените си желания в скандален БДСМ чат

Холивудската звезда Арми Хамър още веднъж си навлече гнева на цялата мрежа със фотография, запечатала негов абсурден чат.

Преди дни в мрежата млада жена съобщи, че се е срещала с 34-годишата звезда и двамата са практикували садо-мазо секс. В поддръжка на думите си тя качи скрийншот на техен чат. В него Арми признава неща, които карат даже и най-верните му почитатели да го намразят, написа Daily Mail.

„ Възбудих се, до момента в който си представям по какъв начин държа сърцето ти в ръцете си и управлявам биенето му. Аз съм стопроцентов човекоядец и желая да те изям”, написа артистът.

Жената назовава Хамър „ татенце”, а той на собствен ред признава, че изпитва съществено увлечение към канибализма. Арми споделя, че един път даже е извадил сърцето на животно и го е изял сурово, а в този момент изпитва потребност да изпие кръвта й.



Първоначално дамата се присъединила въодушевено в чата, само че артистът става все по-настойчив и тя го моли да се поуспокои, тъй като почнала да се усеща некомфортно.

„ Ти си моя, чуваш ли? Моя! Ще ми принадлежиш постоянно! Имам потребност от твоята кръв, желая я. Ще ми я дадеш ли на следващия ден? Помни, че си моя.

С теб имах най-хубавия и рисков секс в живота си. След като те изнасилих на пода, опрял нож в теб, всичко ми наподобява скучно.
Когато плачеше и крещеше, а аз стоях над теб... и се усещах като Бог. Никога не съм се усещал такава мощ и власт”, написа звездата.



Заради анонимността на дамата и огромната известност на артиста, мнозина се усъмниха в достоверността на скрийншотовете. Факт е, че все още няма никакви доказателства дали изказванията на дамата са истина, защото с фотошоп може да се направи всичко.



Арми Хамър обаче не за първи път попада в сходен садо-мазо скандал. През 2017 година той лайкна няколко туита на тематика секс иго. А предходната година рускиня призна, че е имала 3-годишна БДСМ връзка с него. Тя също поддържа думите си с чат и фотография, на които бе мъчно да не се повярва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР