Холивудската звезда Алек Болдуин за първи път ще разкрие публично

...
Холивудската звезда Алек Болдуин за първи път ще разкрие публично
Коментари Харесай

Алек Болдуин за първи път разкрива истината за трагедията на...

Холивудската звезда Алек Болдуин за първи път ще разкрие обществено детайлности за трагичния случай в изявление за телевизия Ей Би Си. На снимачната площадка на кино лентата " Rust " артистът простреля по неточност операторка, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Предаването с водещ Джордж Стефанопулос ще се излъчи в петък.

През октомври по време на подготовка за сцена от продукцията Болдуин инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, откакто се оказа, че употребяваният от него реквизитен револвер е зареден с бойни, вместо с халосни патрони.

Междувремнно продължава следствието на трагичния случай. Детективите са претърсили хранилища в град Албакърки на компания, занимаваща се с продажбата на огнестрелни оръжия и боеприпаси.

Обискът е осъществен, откакто снабдител на муниции за " Rust ", декларирал пред проверяващите, че " може да знае " от кое място са се появили бойните патрони на снимачната площадка.

Детективите не престават с разпитите на лица, причастни към продукцията.

Свързани вести Руска рулетка: Внесоха тъжба против Алек Болдуин за рисково държание на снимачната площадка След убийството: Заплашват дъщерята на Алек Болдуин Съпругата на Алек Болдуин проговори за случая Съпругът на убитата от Алек Болдуин операторка проговори след нещастието Алек Болдуин умъртви жена по време на снимки

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР