Холивудската красавица Анджелина Джоли има черен списък с врагове, на

...
Холивудската красавица Анджелина Джоли има черен списък с врагове, на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли има черен списък с врагове, на които готви отмъщение

Холивудската хубавица Анджелина Джоли има черен лист с врагове, на които готви възмездие. В него влиза сътрудника й Джордж Клуни, който е подкрепил някогашния й брачен партньор Брад Пит по време на бурния им бракоразвод.

Всъщност близки до актрисата издават, че тефтерчето на срама е цялостно със звезди, за които счита, че са я предали по време на раздялата й със звездата от „ Съюзени “. Източниците споделиха пред в. „ Сън “, че първи в листата е Клуни, а незабавно след него се подрежда брачната половинка му Амал. Причината – Анджелина очаквала Джордж да поддържа дългогодишния си другар, само че от адвокатката очаквала женска взаимност. По техни думи фактор е и фактът, че Анджи счита Амал за конкуренция в светските среди. Феновете побързаха да сравнят дъщерята на Джон Войт с героинята й Злодеида, а последвалите прилагателни са „ побъркана “, „ невротична “ и прочие, написа "Монитор ".

Припомняме, че неотдавна се заприказва, че Джордж Клуни се пробва да събере още веднъж Пит и някогашната му Дженифър Анистън. „ Джордж постоянно е ненавиждал Анджи и въобще не одобряваше метода, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше сломен от раздялата им, изключително когато разбра, че е поради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза още веднъж Джен и Брад “, издаде тогава непосредствен до Пит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР