Холивудската актриса и звезда от сериала Чародейките“ Роуз Макгауън написа

...
Холивудската актриса и звезда от сериала Чародейките“ Роуз Макгауън написа
Коментари Харесай

Холивудски перверзии: Звезда от „Чародейките“ разказа подробно как я е изнасилвал Харви Уайнстийн

Холивудската актриса и звезда от сериала „ Чародейките “ Роуз Макгауън написа записки, в които дефинира холивудския продуцент Харви Уайнстийн като страшилище и призна по какъв начин тя се е чувствала, откакто той я е изнасилил. Макгауън е основна фигурантка в абсурда с изнасилванията към Уайнстийн. В книгата актрисата в детайли разказва изнасилванията. „ След изнасилванията се усещах доста мръсна. Така ме унизиха, че усещах единствено горест. Не можех да престана да мисля за това, че единствено ден по-рано той седеше в киното зад мен “, споделя актрисата, представена от в. „ Гардиън “.

В книгата „ Храбрата “ актрисата споделя, че случаят е станал през 1997 година по време на фестивала „ Сън денс “, когато тя е била на 23 години. Тогава за първи път се срещнала с Уайнстийн, до момента в който двамата гледали кино лентата Going All the Way, в който тя изиграва една от основните функции.
По думите ѝ, след кино лентата продуцентът я поканил на ресторант, а след вечерята в примамил в своята хотелска стая с предлога, че „ би трябвало да възнамеряват нейната кариера “.

Макгауън споделя, че в стаята след къс диалог Уайнстийн я пристиснал към ръба на джакузито и я изнасилил.

Трябва да се означи, че в записките си актрисата назовава изнасилвача страшилище и нито веднъж не загатва неговото име.

През октомври предходната година звездата от „ Чародейките “ описа за секс насилието от страна на продуцента, ставайки една от първите, които признаха за изнасилванията. След избухналия скандал в дома на момичето откриха опиати и бе издадена заповед за нейния арест. По думите на Макгауън това е бил опит за заплашване.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР