HOLIDAY PARK Перник, част от Видеолукс холдинг, спечели престижния приз

...
HOLIDAY PARK Перник, част от Видеолукс холдинг, спечели престижния приз
Коментари Харесай

HOLIDAY PARK Перник спечели приз Сграда на годината

" HOLIDAY PARK Перник ", част от " Видеолукс холдинг ", завоюва влиятелния приз " Сграда на годината 2023 ". Ритейл паркът беше отличен с първа премия в категория " Търговски здания и ритейл паркове ", в която се конкурираше с още 11 други номинации. Националният конкурс " Сграда на годината " e нaй-пpecтижнoто cъбитие в cфepaтa нa инвecтициoннитe пpoeĸти, cтpoитeлcтвoтo и apxитeĸтypaтa, което oтличaвa нaй-дoбpитe пocтижeния пpи peaлизaция нa cъвpeмeнни cгpaдни пpoeĸти.

Търговският комплекс предлага 23 000 кв.м комерсиална повърхност и дава на клиентите богат избор от 16 магазина на известни марки, измежду които и пазарният водач " Практикер ".

" HOLIDAY PARK Перник " е един от най-мащабните ритейл планове на " Видеолукс холдинг " и най-големият в Югозападна България. Инвеститор и притежател на терена е " Видеолукс холдинг ", който ръководи веригата за дома и градината " Практикер " и хипермаркетите " Технополис ". Изпълнител на обекта е строителната компания " Бараж груп ", а негов създател е архитектурно студио АТЕК.

" Реализирането на комерсиалния комплекс бе придружено от редица провокации, които преодоляхме. Благодарни сме на целия екип на " Видеолукс холдинг " и на нашите сътрудници АТЕК и " Бараж груп ", които въодушевиха и сътвориха " HOLIDAY PARK Перник ". Благодаря и на уважаемото жури, което е отличило нашия план с най-високата оценка ", показа Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс холдинг ", на тържествената гала при приемането на премията.
Реклама
Сред главните преимущества на парка са лесният достъп, разнообразието от магазини и заведения за хранене и богатото озеленяване, които го трансформират в прелестно място за отдих и извършване на покупки. За още по-голямо улеснение на потребителите е обезпечен достъп от 5 входа, както и над 550 безвъзмездни паркоместа и станции за зареждане на електрически автомобили. Над 500 широколистни и иглолистни дървета и декоративни шубраци придават на парка хубав образ и оказват помощ за понижаване на замърсяването на въздуха в региона.

В духа на устойчивите бизнес политики на " Видеолукс холдинг " престои създаване на фотоволтаична електроцентрала на покрива на целия търговски комплекс, с която ще се размени по-голямата част от потреблението на електричество със " зелена " сила.

През 2023 година " Видеолукс холдинг " откри четири ритейл парка HOLIDAY PARK в огромни градове в страната - Перник, Стара Загора, Пазарджик и Хасково. Тази година започва построяването и на два ритейл парка HOLIDAY PARK в София, които се чака да отворят порти в околните две години.
Свързани публикации 67 деца на починали и потърпевши служители на реда получиха дарове от " Технополис " и " Практикер " 13 декември 2023, 15:00 Започна построяването на втори търговски комплекс HOLIDAY PARK в София 1 декември 2023, 08:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР