Холи Уилоуби беше посрещната с комплименти за последното си облекло

...
Холи Уилоуби беше посрещната с комплименти за последното си облекло
Коментари Харесай

Холи Уилоуби похвалиха феновете на ITV Dancing on Ice, когато дебютира със „зашеметяващата“ ярка рокля

Холи Уилоуби беше посрещната с похвали за последното си облекло за Dancing on Ice, което беше демонстрирано на почитателите в обществените медии преди шоуто онлайн този уикенд.

Водещата, на 42 години, притегли доста внимание с стилния си избор за шоуто на ITV, откогато се завърна като ко-водещ единствено предишния месец. Това включваше носенето на искряща рокля за нейното „ завръщане “ в ролята единствено преди три седмици.

Тя отиде в Instagram - където постоянно демонстрира външния си тип - по-рано довечера, с цел да дебютира тоалета си за това епизод от седмицата. Холи показа своя фотография, на която моделира ансамбъла, видимо зад кулисите, на платформата.

Холи беше забелязана да моделира жълта рокля с едно рамо на преди малко качената фотография. Тя избра минимални аксесоари с най-новия тоалет за шоуто на ITV, като я видяхме единствено с някои бижута, в това число няколко пръстена.

Тя разкри от кое място е тоалетът в надписа, който съпровожда фотографията. Холи сподели на почитателите си, че роклята е от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР