Холи Мари Комбс изрази разочарованието си от Алиса Милано, след

...
Холи Мари Комбс изрази разочарованието си от Алиса Милано, след
Коментари Харесай

Холи Мари Комбс „разочарована“ Алиса Милано отрече да стои зад уволнението на Шанън Дохърти от „Charmed“

Холи Мари Комбс изрази разочарованието си от Алиса Милано, откакто последната отхвърли да е забъркана в уволнението на Шанън Дохърти от „ Charmed “.

„ Чувствам нужда да се защитя след многото продължаващи офанзиви, които последваха, откогато Алиса излезе на сцената [в MegaCon] и всъщност назова Шанън и мен лъжци “, написа Комбс в дълъг пост в Instagram в понеделник.

„ Достатъчно е да кажа, че съм малко шокиран и малко отчаян, изключително от нещата, които тя разгласява на идващия ден, до момента в който ми изпращаше по едно и също време думи за противоположното. За страдание това към този момент не е [sic] изненадващо “, продължи тя.

Възпитаникът на „ Малки сладки лъжкини “ отхвърли изказванието на Милано, че тя и Дохърти основават „ ревизионистка история “, като сподели, че техните истории са „ единствено историята, за която [Милано] не искаше хората да знаят. “

„ Чух, че Алиса е споделила, че няма властта да уволни никого, което е иронично, тъй като в действителност всичко е обвързвано с власт. Но дано продължим с това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР