Холгер Руне отнесе много негативи с участието на на Мастърса

...
Холгер Руне отнесе много негативи с участието на на Мастърса
Коментари Харесай

Този път без ексцесии: Руне показа далеч по-спокойно лице на корта и потегли успешно в Мюнхен!

Холгер Руне отнесе доста негативи с присъединяване на на Мастърса в Монте Карло. Датчанинът бръкна надълбоко в торбата със остарели тенис трикове и се опита по всевъзможен метод да разбие ритъма на Григор Димитров и Яник Синер. Този метод несъмнено накара първата ни ракета и италианеца да се усеща некомфортно в мачовете си против него, само че международният номер две въпреки всичко откри сили да в профил влезлия в ролята на подбудител състезател, който беше изпратен от трибуните с бурни освирквания.

Изглежда скандинавецът си е взел урок или по-скоро нямаше необикновен дразнител отсреща, изправяйки се против Даниел Елахи Галан във втория кръг на ATP 250 конкуренцията в Мюнхен. Вторият подложен показва едно надалеч по-спокойно лице на корта и се наложи над международния номер 93 с безапелационното 6:4 6:2, като можем на четвъртфиналите да забележим повтаряне на финала от Sofia Open 2022, в случай че Марк-Андреа Хюслер преодолее дълговата на Яник Ханфман.

Най-интересното в срещата беше, че я прекратена още след две точки заради снеговалеж, а защитаващият първенец реализира пробив незабавно със завръщането си на корта и го задържа до приключването на откриващия сет.

Датчанинът още веднъж реализира брейк на старта на втората част, пласирайки страховит минаваш удар от бекхенд по правата в придвижване. Условията за игра ставаха все по-лоши с напредването на времето и международният номер 12 побърза да изпревари дъжда, като съумя да удвои задатъка си и скоро към този момент можеше да се поздрави с крайната победа, а на следващия ден евентуално би могъл да се реваншира на Хюслер за провалянето, което му беше нанесено от швейцареца в разногласието за трофея в нашата столица отпреди две години.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР