Hold the door! Актьорите от хитовите продукции на HBO Игра

...
Hold the door! Актьорите от хитовите продукции на HBO Игра
Коментари Харесай

Звезди от Игра на тронове и Западен свят пристигат у нас

Hold the door! Актьорите от хитовите продукции на HBO Игра на тронове и Западен свят идват за специфична среща с българските си почитатели тази есен.

Крисчън Найрн, изиграл ролята положителния колос Ходор във фентъзи сериала, идва за първи път у нас като посетител на второто издание на Aniventure Comic Con. Компания му вършат Владимир Фурдик (Краля на Нощта) и Джема Уилън (Яра Грейджой).

Всички те ще бъдат част от панела на сериала, където феновете на Игра на тронове ще могат да им зададат своите въпроси, а също така ще могат да се срещнат и персонално с тях, да се снимат и да получат подпис.

Нашумелият сериал Западен свят с Антъни Хопкинс също ще има собствен представител – Анджела Сарафян, която почитателите му познават като куртизанката Клементин. Освен в шоуто, където си партнира с Танди Нютън и Ед Харис, киноманиаците сигурно са я гледали и в Здрач, сериала Mr. Robot, филмите Имигрантът, Обещанието и Параноя. Анджела ще има личен панел на основната сцена на Aniventure Comic Con, както и срещи за подписи и фотоси с почитатели в границите на събитието.

Второто издание на събитието ще зарадва и почитателите на косплея, комиксите, компютърните игри. То ще се организира на 15-ти и 16-ти септември в Интер Експо Център, а билетите към този момент са в продажба.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР