Холандският супер модел Ивана Смит, която беше открита мъртва след

...
Холандският супер модел Ивана Смит, която беше открита мъртва след
Коментари Харесай

Моделката, която падна от балкон, докато прави тройка, е починала преди това

Холандският супер модел Ивана Смит, която беше открита мъртва след празненство с опиати и алкохол, е умряла преди рухването от 20-я етаж в хотел в Малайзия.

Голото тяло на 18-годишното момиче беше намерено на шестия етаж на първокласен хотел в Куала Лумпур на 7 декември 2017 година

Тя била на вечеря в дома на американския магнат Александър Джонсън и на брачната половинка му Луна, които настояват, че са правили секс с девойката часове преди нейната гибел, осведоми " Дейли Мейл ".

Днес следовател съобщи, че по тялото са открити доказателства за битка, в това число контузия на гърба и на главата. Под ноктите на моделката е намерено ДНК от 45-годишния предприемач, само че той към момента няма разпореждане за ликвидиране.

Адвокат на семейство Смит съобщи: " Със сигурност някой е хвърлил тялото от балкона ".

Холандски патолог заключи, че Смит е умряла в жилището.

Полицията в Куала Лумпур дефинира гибелта като случай или самоубийство, само че фамилията на госпожица Смит твърди, че тя е убита.

На 7 декември в 05:22 ч. камери в нощен клуб демонстрират по какъв начин Джонсън носи на ръце моделката.

Аутопсии, направени в Малайзия и Холандия, откриват съществуване на алкохол, екстази и кокаин в организма на Ивана, както и безчет синини по тялото й.

Миналата година доктор съобщи, че на мястото на случая няма следи от кръв, което значи, че тя е умряла преди да падне. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР