Ходенето е често пренебрегвана форма на упражнения, но с правилната

...
Ходенето е често пренебрегвана форма на упражнения, но с правилната
Коментари Харесай

Техниката на „нордическото“ ходене е „тренировка за цялото тяло“ и може да стимулира загубата на тегло и изгарянето на калории

Ходенето е постоянно подценявана форма на извършения, само че с вярната техника можете да увеличите количеството калории, които изгаряте, което подкрепя загубата на тегло.

Трябва да се стремите към 150 минути извършения седмично, съгласно NHS, само че може да е мъчно да се вместите във фитнес сесиите сред подготовката на децата за учебно заведение, отиването на работа, избирането им стават, подготвят вечеря, поставят ги да спят - и по-късно го вършат изначало. Членството във фитнеса също може да бъде скъпо и не всеки се усеща удобно да върви.

Но не е нужно да е мъчно да изградите устойчивост, да изгорите непотребните калории и да извършите сърцето си по-здраво - както споделя NHS, бързо вървене може да прави всички тези неща. Ходенето е елементарен, безвъзмезден метод да отслабнете - и да намалите риска от развиване на болести като сърдечни болести, диабет вид 2 и даже някои типове рак.

Но от единствено себе си се схваща, че с цел да получите сърцето си оценете, елементарна разходка няма д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР