Хоакин Капарос подаде оставка като старши треньор на Севиля, но

...
Хоакин Капарос подаде оставка като старши треньор на Севиля, но
Коментари Харесай

Хоакин Капарос подаде оставка като треньор на Севиля

Хоакин Капарос подаде оставка като старши треньор на Севиля, само че остава като част от спортно-техническия щаб на клуба, оповестиха андалусийците. 64-годишният експерт, който през март стартира третия си интервал в Севиля, наследи уволнения поради слаби резултати Пабло Мачин.

Днес Капарос е имал среща с президента на Севиля Хосе Кастро и със спортния шеф Рамон Мончи, като двете страни са стигнали до мнението, че е най-добре договорът да бъде преустановен по взаимно единодушие. В момента Севиля е на турне в Танзания, а може би и заради това от клуба отхвърлиха да дадат елементи.

"От новия сезон 2019/2020 досегашният старши треньор Хоакин Капарос поема значимата роля на втори състезателен шеф и ще бъде в непрекъсната връзка и помощ на Рамон Мончи и на треньорите ", е единственото известие на уеб страницата на Севиля по въпроса.

Капарос приключи сезона със Севиля на 6-о място и съумя да вземе квота за Лига Европа безусловно в последния миг, като се възползва от провалянето на Атлетик Билбао. Но три провали в последните пет мача им коства действително позицията за Шампионска лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР