HMD, компанията, която стои зад новото поколение смартфони Nokia с

...
HMD, компанията, която стои зад новото поколение смартфони Nokia с
Коментари Харесай

Nokia G22 е сред най-добрите изобретения на 2023 според списание TIME

HMD, компанията, която стои зад новото потомство смарт телефони Nokia с алтернатива за домакински ремонт, влезе в листата на TIME с най-хубавите изобретения за 2023 година с Nokia G22. Устройството се предлага с опция за ремонт QuickFix, който потребителите могат да извършат сами у дома.

Годишният лист на TIME с най-хубавите изобретения за 2023 година включва 200 невероятни нововъведения с позитивно въздействие върху живота ни, в това число изменящия разпоредбите на играта модел на HMD, Nokia G22 – първият от новата генерация смарт телефони на марката с алтернатива за корекция в домашни условия.

Ларс Силбербауер, основен маркетинг шеф на HMD: „ Във време, когато нововъведенията процъфтяват, за нас е доста значимо да присъстваме в този влиятелен годишен лист. Искаме посредством хубав и функционален дизайн да създадем ремонтите на телефони по-достъпни и лесни за потребителите. “

Задният похлупак на Nokia G22 е направен от 100% рециклирана пластмаса и можете да заменяте развалени екрани и остарели акумулатори на устройства от модела. Той се предлага и с тридневен живот на батерията с 800 цялостни цикъла на зареждане, което значи, че ще остане в добра форма за по-дълго време.

След грандиозния триумф на Nokia G22, HMD вкарва опцията за „ направи си самичък у дома “ ремонт на смарт телефони в 5G сегмента с стартирането на Nokia G42 5G в блестящо розово и лилаво. Можете сами да подменяте пукнати екрани, огънати портове за зареждане и остарели акумулатори.

Изборът за най-хубаво откритие за 2023 година идва напълно скоро след новината, че финландската компания е отличена с впечатляващия платинен рейтинг от водещия интернационален стандарт за резистентност EcoVadis. Компанията е в топ 1% от предприятията и 98% от одитираните компании за ангажираността им с устойчиви практики в производството на информационно съоръжение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР