Хм, превратностите на съдбата! Точно тези, които признаваха и все

...
Хм, превратностите на съдбата! Точно тези, които признаваха и все
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Какво по-символично от това, че Горбачов умря, а в Европа се води грандиозна гореща война?

" Хм, превратностите на ориста! Точно тези, които признаваха и към момента признават Горбачов няма да могат да участват на погребението му заради изолацията на Русия! " ; " Целта за Европа на разнообразни скорости към този момент е реализирана. Но скоростната кутия се оказа във Вашингтон, а педала за газта в Москва " ; " В опита си да банкрутира Матушката Европата е на път да банкрутира себе си ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

​​​​​​​ЗИП
Какво по-символично от това, че Горбачов умря а в Европа се води грандиозна гореща война?
 

Ретранслатора
Хм, превратностите на ориста! Точно тези, които признаваха и към момента признават Горбачов няма да могат да участват на погребението му заради изолацията на Русия!
 
топ 10
Горбачов и Елцин донесоха единствено бедност. Помним 90-те и възхода по-късно. А США и колониите им в Европейски Съюз през днешния ден са един обречен на смърт Детройт в великански мащаб.
 
Мимето
За перестройката не знам, само че гласността докара до края на тоталитарния социализъм в Източна Европа.
 
Пияния занаятчия
Как няма да го хвалят, змиите ехидни, като им обезпечи благополучие още 30 години, на гърба изсмукването ресурсите на Източна Европа и някогашния Съюз на съветските социалистически републики.
 
домачине
Истината е, че Западът, както всекидневно, се преструва и лицемерничи - той въобще не обича Горбачов, в противоположен случай щеше да употребява челния му опит по отношение на личната им система. На Запад в обществата всичко е скапано, идеологията е компрометирана, режимът е все по-тоталитарен, но по този начин нужната перестройка не е отпочната, в противен случай, борбата с Русия върви с нечуван ритъм.
 
Изтрезнелия четец
Не се надявай. Съюз на съветските социалистически републики умря, тъй като Горбачов му смъкна оковите. Както беше споделил един руски академик, за какво нищо не върви, ами никой не го е боязън, че ще се озове в Гулаг. После се случи неизбежното.
 
Моите имена
Другари и сътрудници форумци, обективен е вашият яд, само че....сякаш не знаехме за какво скачахме по площадите 89-та и 97-ма!? Утешавахме се, че е за банани, само че знаехме (няма по какъв начин да е иначе), че не бяха бананите!
 
Да попитаме министъра на културата
дали ще разреши руско-турската освободителна война, тъй като както наподобява сегашната политическа прослойка ще стачкува срещу войната, ще каже, че самостоятелната империя е нападната и ще въоръжи османската войска с цел да отстоява своята териториална целокупност.
 
Какво става към този момент
в тази наша страна?!? Хората взеха да се побъркват на тематика политика и взеха да изкукуригват?? Минеков, та ти беше интелигентен човек, бива ли по този начин да се излагаш? С тая политика сте се побъркали...нормален ръководещ не остана в страната, с цел да се нагажда на обстановката!!
 
thenewone
Имаше един шеф в Съюз на демократичните сили - преди повече от 20 година Май Иван Славов се споделяше - интелигентен човек. Та той един път сподели: " Американците ще изтрият от сърцата ни руснаците, когато минат през Балкана, с пършинги на гърба, през преспите и виелиците. "
 
teridan
Целта за Европа на разнообразни скорости към този момент е реализирана. Но скоростната кутия се оказа във Вашингтон, а педала за газта в Москва.
 
В опита си да банкрутира Матушката
Европата е на път да банкрутира себе си..
 
да се пукат душманите
Който има живата сила, той владее индустрията и обществата на света. И тук не става дума за колониално плячкосване посредством притежаване, тук става дума за доста точно премислена от който би трябвало различна тактика за разрушение на статуквото и неколониално бъдеще на света.
 
Лицемер
Като чета, какви изявления вършат западните лицемери оставям с усещане, че Русия е наложила наказания, а не Европейски Съюз. След като са решили да постановат наказания, би трябвало да са предвидели момента със скъпите енергоизточници. Ако ли не, просто да си подават оставките и да си вървят. Просто казано не стават.
 
smb
100% диверсификация от „ Газпром " е безспорен нонсенс. Това е като скъпа цена. Диверсификация значи нашарване, не изключване на благоприятни условия, а една цена е ниска или висока, стоките са скъпи и евтини...
 
Ретранслатора
Борисов да вземе да прочете Адам Смит и скритата ръка на конкуренцията. Няма по на ниска цена газ от съветския, но тия работи във " Винету " не ги написа!
 
няма ли по-допломатични
Тази диверсификация ще ви изяде вота. Голяма неточност.
 
Не съм съгласна
парното на софиянци да се дотира от държавния бюджет,това са парите от нашите налози.Щом имате сили да протестирате против Газпром,щенамерите сили и да стоите на студено.Не ми е жалост за вас.
 
Открийте си сметка в Газпромбанк първо
тъкмо до това се свежда изкуствения проблем който Петков и Василев ни натрапиха и провокираха цялата тази рецесия и загуби на стотици милиони в джобовете на медиатори, които си откриха нужните сметки в Газпромбанк където правят заплащанията на газ. Толкова е просто.
 
проветрявам кухи лейки
Плащането НЕ е в рубли!Плащането е във евро.с тази разлика.че валутата отива непосредствено в съветска банка,т.е.не може да бъде непосредствено иззета /открадната/.
 
Ако няма търг
Няма спекулация
 
Мери
Писна ми да се дрънка единствено за газ. И на лаиците им е ясно ситуацията. Между другото, преди няколко седмици на улицата се разминах с двама дангалаци, към 40-те, единият сподели, че в никакъв случай не е печелил повече. Същото беше и по време на югоембаргото.... Такива работи!
 
Да си министър-председател значи
да служиш на народа си 24/7 и да пожертваш напълно персоналния си живот. Не става с ахо-ихи, къркане и шмъркане, пък след това и да се жалваш, че не утвърждават джендерастията ти.
 
Трети Рим
Копират Рим в разгулния живот, не съумяха да се спасят и от неговата орис.
 
Чезаре Ламброзо
Простокирококорокорлеоновците връщат Баце на бял кон. Октомври ще стане факт. Може и коалиция да се опитат да подреден, но Бациту няма да се върже щото не е елементарен да фаща врял картоф, с изключение на, в случай че не го натиснат началниците. Така или другояче, на техният декор той в действителност наподобява общественик.
 
Империя
България не е никаква, че да се пъха сред шамарите. Британската империя, макар че е изгнила от вътрешната страна, към момента ръководи половината свят. Ердо си възвръща Османската империя. Руската империя си възвръща позициите, все пак. Къде е България в тази скица? Някъде на картата, само че огромните могат с един размах да я изтрият.
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР