Хлапето обявено за международно издирване Пепи Еврото се е скрил

...
Хлапето обявено за международно издирване Пепи Еврото се е скрил
Коментари Харесай

Извънредно! Пепи Еврото духнал в Дубай с детето си? 

Хлапето оповестено за интернационално търсене

Пепи Еврото се е скрил в Дубай с детето си, оповестява ПИК, базирайки се на свои източници от Държавна организация разузнаване. Обявеният за национално търсене Петър Петров - Еврото е извел и детето си, което пък е оповестено за интернационално търсене. 

Бившият следовател Петър Петров, търсен за основаване на мрежа за оказване на въздействие върху съдии и магистрати от Висш съдебен съвет, е напуснал България в 06.00 часа сутринта на 30 май.

Според отчет на ДАНС има задоволително солидни доказателства, че Пепи Еврото е отпътувал с автомобил от София до Бургас, където го е очаквал хеликоптер. Оттам Петров е изхвърчал в посока Турция. Вероятно точно от турска територия Еврото е отпрашил към Дубай.

Въпросът е по какъв начин е съумял да изведе детето от България и го е прекарал през няколко граници, без да има декларация със единодушието на майката. 

Ако това е станало с подправени документи, законите на ОАЕ за безкомпромисни и Еврото го чака несладко престояване в Дубай. А Външно министерство би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да върне детето в България. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР