Хладнокръвен убиец 9 месеца пази трупа на 16-годишната си жертва

...
Хладнокръвен убиец 9 месеца пази трупа на 16-годишната си жертва
Коментари Харесай

Хладнокръвен убиец 9 месеца кри страшна тайна в дома си, но всичко излезе наяве, когато ...

Хладнокръвен палач 9 месеца пази натрупа на 16-годишната си жертва във фризер в дома си. 44-годишният Джон Тейлър бил странна птица – в дома си имал към 30 животни, в това число и куче. Съседите му го считали за чудноват човек, само че никой не предполагал за страшната загадка, която била пред очите на всички. В огромен фризер в кухнята му в продължение на 9 месеца лежал трупът на 16-годишната Леана. И никой не би разбрал за страховития му трофей, в случай че един ден фризерът не се бе развалили, написа „ Метро”.

Тейлър нападнал момичето през ноември 2000 година. Лиана се прибирала към дома си в Лийдс след разходка по магазините. Тейлър я загърнал с покривало и завързал очите й. Първоначално възнамерявал да изнасили невръстната си жертва, само че по-късно се отказал. И до този миг не е ясно какво се е случило, откакто момичето се озовало в дома на нарушителя.



След изгубването на 16-годишното момиче полицията направила обиски допълнително от 10 000 къщи, претърсила 40 водостоци, само че от момичето нямало диря. Тялото на Леана било намерено 10 месеца по-късно в плитък гроб в гората.

Експертизата посочила, че от самото начало младото момиче било държано във фризер. Тялото й било усърдно увито в 10 найлонови торби, все едно е матрьошка, ръцете й били завързани с няколко вратовръзки, а на шията си имала кучешка каишка. Върху натрупа й имало одеало, по което имало кучешка четина, разкриват от полицията.



Всички улики сочели към Джон, който в това време се отървал от кучето, смлял главата му в месомелачката и го заровил в задния си двор.

Първоначално мъжът признал, че единствено е отвлякъл Леана, без да я убива. Момичето единствено било блъснало главата си. Пред съда обаче се отказал от първичните си заявки, признал всичко и се сдобил с две доживотни присъди.

В полицията допускат, че Леана не е единствената жертва на килъра. Той е обвинен в още четири убийства, осъществени през последните 20 години. Сред тях е и това на проститутката Ивон Фит, чийто мъртвец бе открит през 1992 година.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР