Хитове, оперни арии и футбол ще превземат сцената на „Като

...
Хитове, оперни арии и футбол ще превземат сцената на „Като
Коментари Харесай

Марги Хранова на път за образа на Павароти в „Като две капки вода“

Хитове, оперни арии и футбол ще завладяват сцената на „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA. Марги Хранова ще се преобрази в огромния тенор Лучано Павароти, изпълнявайки емблематичната La Donna E Mobile.

„ След като Константин изправи на крайници публиката с облика на Лучано Павароти, бутонът на шанса отреди на Марги да се оправи с този облик. Предвид че е жена, достиганането на този величествен мъж и глас няма да бъде елементарно начинание “, разясняват педагозите от екипа на шоуто.



„ Павароти е исполин, неосъществим! Не знам по какъв начин бих се справила, само че ще пея в истинска тоналност “, добавя Марги Хранова, издавайки, че за ентусиазъм слуша опера даже, когато е на път. Специален посетител в следващата нощ на преобразявания ще бъде футболистът Даниел Златков. Дали и той ще потвърди, че футболистите се оправят ловко с музиката – феновете ще видят в понеделник вечер. Партньор в журирането на Хилда и Фънки ще бъде за втора поредна вечер огромната българска певица Йорданка Христова, която ще поддържа участниците с професионален взор.

Златка Райкова ще влезе в облика на сексимвола на няколко десетилетия – София Лорен. Блондинката признава, че женствеността е единствено едно от многото качества, които актьор от такава големина носи. Софи Маринова още веднъж ще се впусне в танци, само че този път за латино дивата Дженифър Лопес, а Иван Юруков ще влезе в облика на Шарл Азнавур. Боби Захариев ще показа облика на огромния Емил Димитров, а малко по-късно Гери-Никол ще би трябвало да се приближи до гласа и наличието на Адел. Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. до момента в който Константин се преобрази в Силвия Кацарова.

Следете Фейсбук страницата на предаването и уеб страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на „ Като две капки вода “ във Vbox7, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР