Хитът на Кулио от 90-те години на миналия век Gangsta's

...
Хитът на Кулио от 90-те години на миналия век Gangsta's
Коментари Харесай

„Gangstas Paradise“ се завърна в музикалните класации след смъртта на Coolio

Хитът на Кулио от 90-те години на предишния век „ Gangsta's Paradise “ се завърна в музикалните ранглисти, откакто рапърът умря в края на септември, заяви Контактмюзик.

Легендарната ария от 1995 година „ Gangsta's Paradise “ завоюва нова известност след гибелта на 59-годишния реализатор. Кулио беше открит в къщата на собствен другар в Лос Анджелис на 28 септември. Светът на музиката беше шокиран, а почитателите си припомниха класическия хип-хоп шлагер, който донесе международна известност на изпълнителя.



Според " Билборд " стриймовете на „ Gangsta's Paradise “ са се нараснали с 264 % единствено в Съединени американски щати. Хитът заема 16 и 11 място в класациите за хип-хоп и рап.

В класацията за сингли на Англия „ Gangsta's Paradise “ още веднъж се появи под номер 55. Песента е в класациите на Гърция, Белгия, Литва, Полша и други страни.

Това не е първият път, когато „ Gangsta's Paradise “ се връща в класациите. През 2009 година Кулио се появи с реалити шоуто „ Биг брат “ и тогава песента му от 1995 година влезе в английския чарт.

Кулио беше кремиран. Близките на рапъра, чието същинско име е Артис Лион Айви, ще получат медальон с част от праха му. Той е татко на 10 деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР