Хит са и шапките, които едрогърдата красавица рекламира. Оказа се,

...
Хит са и шапките, които едрогърдата красавица рекламира. Оказа се,
Коментари Харесай

Николета на заплата при щерката на Фатик

Хит са и шапките, които едрогърдата хубавица популяризира. Оказа се, че Николета най-сетне се омеша с най-влиятелните. Плеймейтката стана рекламно лице на Александър Тюркмен, наследницата на убития под земята необут Фатик - Филип Найденов. Скандалните фотоси, които разпалиха въображението на секс фанатиците, са плод на концепция точно на бизнесдамата Александра. Красивата брюнетка кара НиЛо да възседне чисто гола кон и да театралничи върху животното.

Лозанова не е за първи път се омеша с семейството на Фатик. Преди години в едно от изданията на предаването „ Поверително “, което води Николета, тя се опита да разнищи покушението над Фатик. Тогава половинката на Ники М. съумя да разгневи вдовицата на подземния необут. Години по-късно очевидно Николета и фамилията заравят томахавките, като скрепят връзките с палави фотосесии.

Освен крупния хонорар, който заработва Николета, тя събра овациите на колежките си в стилния отрасъл, написа „ България Днес “.„ Според мен това е била една от най-трудните фотосесии, които си правила. Влюбена съм! “ възхищава се Алекс Петканова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР