Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация - четирите култови за

...
Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация - четирите култови за
Коментари Харесай

Исторически концерт - основателите на българския ню уейв и пънк рок на една сцена

„ Хиподил ”, „ Контрол ”, „ Ревю ” и „ Нова генерация ” - четирите паметни за българската ундърграунд просвета банди ще се съберат за необикновен исторически концерт в София.

Зрелищният рок театър ще сплоти близо 40 музиканти. " Въпреки всичко! " ще бъде мотото, под което ще пеят обичаните на покелнието на 80-те и 90-те години създатели. Въпреки всички трудности по пътя им през годините, те ще се съберат в съвсем достоверните си сформира, с цел да взривят зала Арена Армеец с несравним по рода си концерт, с който ще отбележат по самобитен метод и своя празник. През 2018 година и четирите групи ще отбележат 30 години от основаването си.

Ще забележим и чуем Кристиян Костов, Михаил Пешев, Екатерина Атанасова, Симеон Воев, Александрина Александрова - Тери от  Нова Генерация ; Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев-Даката, Веселин Йовчев и Милена Славова от  Ревю ; Владимир Попчев-Унгареца, Огнян Кьосовски-Оги, Стоян Тенев-Тони, Красимир Неделин-Крезо, Иван Гатев и Кольо-Гилъна от  Контрол;  Петър Тодоров, Лъчезар Маринов, Светослав Витков, Венцислав Лозанов и Венцислав Мицов от  Хиподил .

Уникалният концерт ще се състои на 21 април (събота) в зала Арена Армеец. Цената на билетите е 35 лева за терен и 40 лева за седящо място. В деня на събитието и на място билетите ще са надлежно по 45 и 50 лева

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР